Torredembarra rebaixa les dimensions mínimes de les naus del polígon

Les petites i mitjanes empreses tindran més facilitats per poder implantar-se al polígon Roques Planes de Torredembarra. El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una modificació del POUM que, entre altres punts, preveu reduir la superfície mínima de les naus establerta al document urbanístic. Contempla també poder dividir les parcel·les per atraure més activitats.

La proposta de modificació del govern també incidia en altres punts. Entre aquests, la redimensió del parc de les Tretze Roses per unir en una de sola les zones verdes que ocupa. Un canvi que hi permetrà la ubicació del futur skate park. D’altra banda, també s’incidia en un canvi urbanístic  que ha de permetre assegurar un accés adequat al futur CAP que s’ha de construir al costat del cementiri. Unes propostes vistes amb bons ulls per principal partit de l’oposició.

La modificació es va aprovar amb els vots favorables d’Esquerra, PSC i el regidor no adscrit Toni Cruz. Per la resta del plenari, el moment per presentar els canvis, a un mes de les eleccions, no era l’adequat.

El plenari també va desestimar el recurs presentat per Fomento de Construcciones y Contratas contra el nou contracte del servei de recollida i transport de residus, tramitat per emergència, i escollir la nova jutgessa de pau del municipi, que serà Rosalia Papiol.