L'Antina inaugura un nou concepte de menjador

Tres anys després d'iniciar el projecte de remodelació del menjador de l'escola a causa de les deficiències estructurals que presentava, l'Escola l'Antina de Torredembarra ha anat més enllà. Aquest dimarts va presentar unes noves instal·lacions totalment renovades amb un espai que presenta un nou concepte de menjador.

I és que la disposició de l'espai, amb taules rodones per als més petits i espais més sociables per als més grans, ajudarà a implantar un nou concepte educatiu que donarà més autonomia i protagonisme als infants.

FINANÇAMENT A TRES BANDES

Un projecte de remodelació que ha tingut un cost de 144.000 euros, sufragat a tres bandes pel Departament d'Educació, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Torredembarra, que hi ha aportat 47.000 euros. Des del consistori valoren la transformació d'un espai que gràcies a l'aportació municipal també acollirà altres activitats.

Un menjador que compartirà espai amb la nova biblioteca del centre, que també s'adapta per a una millora de la funcionalitat al servei dels alumnes de l'escola.