Tarragona reconeix la tasca dels seus comerciants amb els segons Premis Fòrum Comerç

Homenatge de la ciutat de Tarragona al seu comerç aquest dimecres amb l'entrega dels segons Premis Fòrum Comerç, que van reconèixer la tasca de comerciants i associacions comercials de la ciutat. Una gala que va servir per mostrar unitat del comerç tarragoní en un moment de canvi d'etapa al capdavant de la regidoria de Comerç.

Fins a una cinquantena de premiats, entre comerços i associacions comercials de la ciutat, van desfilar per l'escenari de la segona edició dels Premis Fòrum Comerç, organitzats per la regidora de comerç de Tarragona i que van voler mostrar la força del comerç detallista tarragoní.

Entre els premiats, els comerços que compleixen un aniversari rellevant enguany, des dels 25 als 100 anys, i també 13 associacions de comerciants de la ciutat, que creuen que guardons com aquest donen un punt d'optimisme al comerç tarragoní.

Pel que fa als guardons individuals, premis també per la Via T per la millor Campanya Comerç Solidari juntament amb les fundacions Topromi i Estela o de reconeixement a la trajectòria professional d'Eduard Boada al capdavant de Can Boada o els 160 anys venent torrons de la família Sirvent com a millor comerç especialitzat i tradicional.

I finalment els premis Fòrum Comerç per als millors establiments detallistes del Centre, Ponent i Llevant, a aquells que saben quin és el veritable secret de la relació diària entre comerciant i client.

Uns premis que tanquen l'etapa d'Elvira Ferrando al capdavant de la regidoria de Comerç i que van acabar amb una reivindicació per part d'aquesta de la feina feta i de les potencialitats del comerç tarragoní. Un comerç de la ciutat que espera ara la implantació del Pla Estratègic Comercial ja aprovat durant aquest darrer mandat.