×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Ca l'Ardiaca sortirà de nou a subhasta després de l'estiu

Ca l’Ardiaca sortirà de nou a subhasta després de l’estiu. Així ho preveu l’actual govern municipal, que segueix els tràmits per desencallar la situació d’aquest edifici medieval del Pla de la Seu. A banda, l’Ajuntament atura, de moment, el projecte urbanístic de Mas d’en Sorder perquè la Comissió d’Urbanisme ha fet algunes observacions i requeriments.

El passat estiu ja es van iniciar els tràmits per treure a subhasta Ca l’Ardiaca. Tot va quedar aturat quan es va presentar el projecte per a l’excavació arqueològica i consolidació de l’edifici. Uns treballs que els propietaris encara no han dit a terme. Ara l’Ajuntament de Tarragona ha encarregat que es faci una nova taxació per posar valor a l’immoble. L’última va fixar el preu en uns 500.000 euros. Es preveu que el consistori pugui treure de nou a subhasta aquest edifici després de l’estiu.

Sense deixar els temes urbanístics, l’Ajuntament ha suspès l’aprovació inicial del projecte de Mas d’en Sorder. El motiu és que la Comissió d’Urbanisme ha fet algunes observacions i requeriments que caldrà introduir per modificar el pla parcial.

El consistori espera que cap a la tardor ja es pugui aprovar de manera provisional i després de forma definitiva. Aquest Pla Parcial preveu recuperar l’edifici de Mas d’en Sorder en un hotel i construir 230 habitatges al costat del golf Costa Daurada.