MSC busca creueristes internacionals per a Tarragona

28 escales i al voltant de 120.000 passatgers que o bé embarcaran a Tarragona o faran escala en algun dels seus trajectes. Aquestes són les xifres amb les quals treballa MSC Cruceros per a la seva operativa a Tarragona durant aquest 2024. Són dues escales i gairebé 40.000 passatgers més que el 2023, sobretot per l'augment de capacitat del vaixell que tindrà base el port tarragoní, el MSC Fantasia, de fins a 4.100 passatgers.

L'objectiu de la companyia és que cada vegada hi hagi més passatgers que embarquin a la ciutat. També que aquests puguin ser d'origen internacional, ja que, fins al moment la pràctica totalitat provenen de l'Estat. Per a poder fer-ho realitat la companyia treballa amb paquets de vol més creuer per a passatgers que arribin des d'Europa a l'Aeroport del Prat.

msc_2024.jpg

I si el primer objectiu és guanyar cada vegada més passatgers amb origen i final a Tarragona, el segon és aconseguir que aquests allarguin el seu trajecte passant un cap de setmana al territori. Un fet que es veurà beneficiat perquè les escales del vaixell de la companyia seran enguany en divendres.

La previsió d'augment de passatgers aquest 2024, a més, fa que la consolidació del Port de Tarragona com a destí amb un vaixell amb base a la ciutat estigui ben a prop de confirmar-se també de cara a l'any 2025.