La situació a Campclar preocupa

Preocupació creixent a l'Ajuntament de Tarragona després que, per segona nit consecutiva, centenars de persones de la comunitat marroquina es concentressin aquest dimarts a la nit al barri de Campclar per reclamar justícia al voltant de l'assassinat d'un home de 35 anys el passat diumenge.

VIÑUALES CRIDA A LA CALMA

L'alcalde Rubén Viñuales ha mostrat aquest dimecres la comprensió respecte al desig de justícia dels manifestants, però creu que fets com aquests poden portar a la divisió de comunitats del barri i que cal deixar actuar als cossos policials.

LES CONCENTRACIONS CONTINUARAN

Uns manifestants que es van concentrar a les nou de la nit davant d'un dels blocs d'habitatges més conflictius del barri, des d'on es van manifestar fins a la rambla de Ponent, concentrant-se finalment al lloc just de l'assassinat d'aquest diumenge. Entre les proclames més repetides durant la marxa i la concentració posterior, el desig de justícia, juntament amb crides contra l'acabament de la violència al barri.

Una concentració va tenir en tot moment un caire pacífic i que es va anunciar que repetirà diàriament a les nou de la nit fins a la detenció del presumpte autor dels fets.