Aprenentatge per al Sant Pere i Sant Pau a la Copa, tot i el fracàs esportiu

L'aventura del Volei Sant Pere i Sant Pau a la població càntabra de Cabezón de la Sal va durar molt poc. Menys del que s'esperava. I és que la Copa Prínicipe reuneix els millors equips de Superlliga 2 i en una competició que és un tot o res constant, plantar-se allà amb la sensible baixa d'Elio Carrodeguas és un handicap massa gros.

JA ELS CONEIXEN

El Sant Pere i Sant Pau va tenir poques opcions per superar fases i plantar-se, com a mínim, a semifinals. Contra el Leganés, els de Vlado Stevovski van poder endur-se un set; ni tan sols van poder fer-ho, però, contra el San Saduriño. Malgrat els mals resultats, la Copa Príncipe dona una idea als tarragonins de quins equips es trobaran a la fase d'ascens.

PABLO ROSALES S'ESTRENA

Els cooperativistes també es poden endur de Cantàbria algun altre aspecte positiu. Per exemple, el protagonisme de joves com Pablo Rosales. Ser titular a la Copa aportarà experiència, i molta, al col·locador juvenil de 17 anys. El Sant Pere i Sant Pau s'haurà de refer ben ràpid de la desfeta a la Copa, i és que aquest cap de setmana visita la pista de l'Eivissa, el seu màxim perseguidor a la lliga.