El Nàstic es queda gelat a Salamanca

El Nàstic s'ha quedat gelat a l'Estadi Municipal Reina Sofia de Salamanca. I no només pels set graus que marcava el termòmetre a l'hora del partit. La derrota per dos a zero davant l'Unionistas, que feia set jornades que no guanyava, és de les que fa mal. Més que pel resultat, per com s'ha produït.

ELS GRANA REGALEN DOS GOLS A L'INICI

Ja al minut sis, galleda d'aigua freda per al conjunt grana. Centrada des de la banda dreta i el capità Ramiro remata absolutament sol des de l'interior de l'àrea. Massa facilitats de la defensa grana en tota la jugada. Sense símptomes de millora per part del Nàstic, els locals han aprofitat una falta d'entesa entre Dufur Varo per situar el dos a zero. Encara no s'havia arribat ni al minut vint-i-cinc. Mario Losada ha estat més llest i s'ha anticipat a porter i defensor.

L'única aproximació amb perill del conjunt de Dani Vidal en tota la primera meitat ha estat a botes de Jaume Jardí. El xut del davanter al primer pal l'ha desviat a córner el porter local.

L'Unionistas, a la contra, també ha tingut opcions per ampliar el marcador. Varo ha evitat mals majors en diverses ocasions. A més, Pablo Fernández ha hagut d'abandonar el terreny de joc al minut trenta-nou amb molèsties físiques. També ha entrat Gorostidi en substitució de Borja.

SEGONA MEITAT SENSE PRÀCTICAMENT OPCIONS

Ni amb els canvis, però, els tarragonins s'han trobat còmodes. Els ha faltat aquella intensitat a la qual estem acostumats. A la segona meitat, el Nàstic ho ha intentat amb més cor que futbol. Derrota inesperada però justa.