Tot a punt per a la primera fase de la Minicopa Endesa de Tarragona

La primera fase de la Minicopa Endesa que es disputarà a Tarragona podria tenir un impacte directe superior als 400.000 euros.  Aquesta és la xifra assolida a l'edició de l'any passat de València i des de la regidoria d'Esports confien que es podria veure millorada enguany.

El fet que la competició compleixi 20 anys o que compti amb una imatge renovada, pot ajudar a assolir aquesta fita. El cost de l'organització recaurà sobre l'Ajuntament, la Diputació, l'ACB i els patrocinadors. Una despesa que quedarà més que coberta amb el retorn econòmic de l'esdeveniment.

 Des del Patronat de Turisme de la Diputació, apunten, a més, que els beneficis per al territori van més enllà de l'aspecte purament econòmic. La Minicopa Endesa ha anat guanyant importància els darrers anys i l'ACB hi dedica molts esforços.

Es jugaran fins a 26 partits durant tres dies, del 6 al 8 de desembre. En joc, sis bitllets per a la fase final, que tindrà lloc a Màlaga, de forma paral·lela a la Copa del Rei absoluta. Allí ja els esperen, el Reial Madrid, vigent campió, i l'Unicaja, l'equip amfitrió.