El Nàstic empata amb la Ponferradina en un partit on ha merescut més

Les ganes de guanyar fan d'aquest Nàstic un equip amb opcions de competir davant qualsevol. Han passat set jornades i els grana encara no han perdut. Cinc victòries i dos empats per liderar el grup 1 de 1a Federació amb 17 punts. Després d'empatar a zero davant tot un equipàs com la Ponferradina, el segon classificat, jugadors i cos tècnic tenien la sensació d'haver-se quedat amb la mel als llavis.

Els tarragonins han tingut les millors ocasions d'un partit on Varo pràcticament no ha hagut d'intervenir. Els lleonesos només han trepitjat l'àrea del porter de la Canonja amb cert perill a l'inici del partit. El Nàstic suma ja sis porteries a zero seguides, gairebé 560 minuts sense encaixar.

En atac, l'opció més clara de tot el primer temps l'ha tret sota pals i quan ja es cantava gol el davanter visitant Yuri. A la represa la Ponferradina ha decidit que l'empat era bo. El Nàstic ha tingut arribades suficients per a haver marcat, però no ha estat encertat. Una de les millors, aquest remat de Gorka Santamaria que ha sortit fregant el pal.

Més enllà de l'increïble inici de temporada i dels resultats, aquest Nàstic torna a il·lusionar. Fins al Nou Estadi s'han apropat 7.227 espectadors, la millor entrada de la temporada.