El Nàstic dona permís per somiar amb una nova victòria per la mínima

El Nàstic no afluixa i cada cop dona més símptomes d'equip guanyador i amb aspiracions per somiar, malgrat que cos tècnic i jugadors intenten posar peus a terra. A l'Anxo Carro de Lugo, quart partit consecutiu amb la porteria a zero i quarta victòria consecutiva per la mínima.

Al minut deu, Jaume Jardí va ser el primer a posar a prova la porteria gallega. Gonçalo Tabuaço va respondre amb una gran aturada al seu llançament de falta. Sense gaire més ocasions i amb el domini de la possessió per als grana, els locals només van poder trepitjar l'àrea de Varo a pilota aturada. L'únic gol del partit, però, va arribar en una contra. I és que aquest és capaç de dominar molts registres. Gran passada en profunditat, Marc Fernández ho prova des de fora l'àrea i Andy Escudero aprofita el refús del porter local per fer el 0-1. Gol psicològic al minut 47 de la primera meitat i segona diana consecutiva de l'extrem.

EL NÀSTIC RESISTEIX

A la represa, el Lugo va fer una passa endavant i va obligar el Nàstic a replegar-se. Ho van intentar, sense encert, els de Pedro Munitis amb pilotes penjades a l'àrea. Es van topar amb un equip tarragoní ben plantat a camp propi i segur quan va tocar defensar l'àrea. Tres punts més, amb un nou exemple d'esforç, compromís i treball. El líder del grup 1 de 1a Federació ja suma setze punts de divuit possibles.