La mala sort de cara porteria deixa el Nàstic sense els tres punts (1-1)

El Nàstic es va quedar amb la mel als llavis i no va poder passar de l'empat a 1 gol al camp del Rayo Majadahonda. Els grana van fer mèrits suficients i van tenir nombroses ocasions clares per emportar-se els tres punts, però el futbol no entén de justícia.

Dani Vidal va repetir l'onze de la primera jornada, ara bé, el partit va començar ben diferent. Enmig d'un diluvi, al minut 2, els locals es van avançar amb un dels gols còmics de la jornada. Quan semblava que Dani Parra podia treure la pilota sota pals el porter es va acabar marcant en pròpia. La reacció visitant va arribar ben de pressa i a la següent jugada, Marc Fernández va tenir l'empat. El seu remat al segon pal va sortir fregant el travesser.

TRIPLE CANVI

Amb la feina feta, els madrilenys van sortir a la segona meitat amb la intenció de replegar-se i buscar les contres. La resposta grana va arribar des de la banqueta i Dani Vidal va introduir un triple canvi per sacsejar el partit. SantamaríaConcha i Dufur van canviar el ritme. Quan faltava mitja hora, Pablo Fernández va fer l'empat després d'una gran centrada al segon pal de Marc Montalvo. El gol va acabar d'esperonar als tarragonins que es van llançar per la victòria.

Des de llavors, ocasions i més ocasions per a un Nàstic a qui només li va faltar estar encertat per culminar la remuntada. Els pals i el jove porter local de disset anys Dani Martínez ho van evitar. Empat que sembla poc vist el que va passar sobre el terreny de joc. Si s'ha d'empatar, però, que sigui així. El Nàstic suma quatre punts de sis possibles en un inici que tothom hauria signat.