La Vuelta suposarà un benefici econòmic i promocional per Tarragona

Serà a quarts de sis de la tarda del pròxim 29 d'agost quan els 170 participants a La Vuelta a España, entre ells grans noms del pilot com Jonhas Vindegaard, Primoz Roglic o Enric Mas, faran la seva arribada al Passeig de Sant Antoni de Tarragona, on se situarà la meta de la quarta etapa.

Un pilot que arribarà procedent d'Andorra i després de travessar la Conca de Barberà, l'Alt Camp, amb esprint especial inclòs a Valls i el Tarragonès, amb un recorregut per la ciutat de Tarragona que començarà a la plaça Imperial Tarraco i que pujarà fins davant del Palau de la Diputació. Serà aquí on s'instal·larà el quarter general de La Vuelta durant tota la jornada, amb part del miler de periodistes acreditats i el jurat de la competició. Una Diputació de Tarragona que aporta 40.000 euros per fer realitat l'arribada de La Vuelta al territori i ajudar així a la seva promoció internacional vinculada al turisme esportiu.

IMPACTE ECONÒMIC RELLEVANT

Una Vuelta que s'estima que deixarà a la ciutat un impacte econòmic de més de 300.000 euros, tot i que el final d'etapa no coincideix amb l'inici de la següent, que es durà a terme a Morella, al País Valencià. Tot i això, des de l'Ajuntament de Tarragona, que aportarà 10.000 euros a l'esdeveniment, diuen que esperen que gran part del pilot pernocti a la ciutat.

Serà la tretzena vegada que La Vuelta té arribada la ciutat de Tarragona.