Esquerra veu necessari millorar la mobilitat als polígons

La construcció de fins a tres noves rotondes suposarà, segons Esquerra Republicana, una millora necessària per a la mobilitat als polígons Entrevies i Francolí.

Dues d'aquestes s'han de situar en el primer d'aquests pols logístics i, segons els republicans, la feina feta en els darrers anys farà que siguin possibles pròximament. Una d'elles s'està treballant amb la Generalitat a l'autovia C-31b i per l'altra, que se situaria entre Torreforta i el polígon, es vol buscar una col·laboració publicoprivada com la que s'ha dut a terme al barri d'Icomar.

També ressalten la feina feta perquè l'Estat s'hagi compromès en la construcció d'un nou pont que obri una segona sortida per a aquest polígon.

Pel que fa al polígon Francolí, proposen una ampliació de les voreres i la construcció d'una nova rotonda que permeti no haver de creuar tot el polígon per fer un canvi de sentit.

UN NOU POUM PENSAT PER AL PETIT COMERÇ

Uns republicans que també han presentat les seves propostes per a la millora del petit comerç del centre de la ciutat. En aquest sentit, aposten per un nou POUM que permeti que els vianants siguin protagonistes amb noves zones comercials com la que ha d'unir la Rambla amb la Part Baixa.

Finalment, Ricomà ha tornat a remarcar el seu rebuig a què Tarragona sigui declarat municipi turístic, ja que diu això obriria la porta a una liberalització comercial que només beneficiaria les grans superfícies.