Mig miler de persones reclamen un augment dels salaris en la manifestació de l'1 de maig

Apujar salaris, abaixar preus i repartir beneficis. Aquest ha estat el lema unitari dels dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO, en el marc de la reivindicació anual de l'1 de maig.

A Tarragona, més de 500 persones s'han manifestat pel centre de la ciutat posant de manifest que cada cop més treballadors no arriben a final de mes per la descompensació entre l'augment de salaris i el dels preus de les necessitats més bàsiques.

Un fet que diuen a la nostra demarcació es veu de manera clara en sectors com el turístic. En aquest sentit, reclamen a la patronal del sector que ofereixi uns salaris i unes condicions laborals dignes que, diuen, ara mateix no existeixen.

MISSATGE ELECTORAL
Un primer de maig que s'ha celebrat a deu dies exactes de l'inici de la campanya electoral per a les municipals del pròxim dia 28. És per això que des dels sindicats s'ha fet una crida als nous governs municipals perquè s'aturi l'onada d'externalitzacions de serveis que, diuen, s'està duent a terme en els darrers anys.

REIVINDICACIONS ASSOLIDES

Uns sindicats majoritaris que també han fet bandera dels avenços aconseguits en els darrers temps, com la derogació de la reforma laboral o l'augment del salari mínim.