CBT - Santfeliuenc (49-80)

Tal com s'esperava, els tarragonins no van tenir cap mena d'opció davant el líder indiscutible d'aquest grup C2 de la lliga EBA, enduent-se del Serrallo la 18 victòria en 19 partits. El conjunt visitant va atropellar el quadre de Berni Álvarez, que arribava al partit amb només set jugadors del primer equip.

Així doncs, les imatges que veuran a continuació poden ser enganyoses. I és que es tracten de l'últim quart del partit, amb parcial de 18-15, en què el CBT va aconseguir aturar l'hemorràgia davant el Santfeliuenc. Res a veure amb la resta del matx, amb parcials de 8-19, 11-25 i 12-21.

Un líder sense contemplacions, que va posar el dit a una llaga en forma de plaga de lesions. Les coses són molt difícils amb només set jugadors del primer equip disponibles, un dels quals Osumane, reaparegut i amb només un entrenament abans de l'enfrontament. No obstant això, les baixes no poden explicar del tot la derrota contra el Santfeliuenc

Berni es mostrava molt descontent amb l'actitud de la plantilla, amb els braços abaixats pràcticament des de l'inici. La millor mostra és que cap jugador del CBT va sumar una valoració positiva. Si més no, posava en valor el paper de veterans com JJ, un exemple a seguir.

Marc Buscail va ser el màxim anotador blau, amb 11 punts, seguit de JJ, amb 9. Mentrestant, fins a quatre jugadors del Santfeliuenc van superar la barrera dels deu punts, amb Nil Bria com el més destacat, arribant fins als 12 d'anotació i 27 de valoració. La setmana que ve, el CBT visita la pista del Navàs, un altre rival directe.