'Una puta merda', el dol de perdre dos fills

 

Qui més, qui menys, tothom en algun moment de la seva vida ha d'afrontar un dol. N'hi ha de més difícils que d'altres; segurament, un dels més dolorosos és el dol després d'haver perdut un fill. Aquest és el tràngol pel qual han hagut de passar la Rosa i el Miguel. I no una vegada, sinó dues; fa un any van perdre l'Anna i fa 10, el Joan.

El dol és un procés amb diferents etapes: des de la negació fins a l'acceptació. En aquest recorregut, la Rosa i en Miguel han trobat en les lletres la millor forma de canalitzar els sentiments; tot plegat els ha portat a publicar un llibre que porta per títol 'Una puta merda'.

En un moment duríssim, el Miguel va rebre ben bé un senyal per escriure el llibre. 'Una puta merda' no només ha anat bé als pares per pair el dol, sinó que també pot ajudar a altres progenitors que tinguin la desgràcia de veure's al mateix lloc.

A banda de la lletra sobre paper, la lletra cantada també ha servit a la Rosa i al Miguel per expressar-se, ja que formen el grup SAL.150.