×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

'Testimoni' fa tornar els nervis de l'estrena a l'Esbart Santa Tecla

L'escenari del Teatre Tarragona es posa a punt per a l'estrena més important de la història de l'Esbart Santa Tecla. 'Testimoni, calidoscopi en dansa' és el colofó de la celebració del 50è aniversari de l'entitat, però és també el retrobament de l'esbart amb els espectacles de nova creació.

Feia 13 anys que això no passava i, tot i seguir molt presents a la vida cultural de Tarragona, els dansaires enyoraven l'adrenalina i els nervis d'una estrena com aquesta.

'Testimoni' constarà de set blocs que repassaran la trajectòria de l'Esbart a través d'una vintena de dansaires que expressaran la tradició i la modernitat amb els balls que han creat diversos coreògrafs.

esbart santa tecla retaule santa tecla 2022

L'estrena és un moment molt especial per al Jaume Guasch, que recull el testimoni del seu pare, alma mater de l'Esbart Santa Tecla.

Després de l'estrena d'aquest dissabte, la intenció de l'Esbart és fer gira amb 'Testimoni' per tot el territori. D'altra banda, l'entitat preveu recuperar el ritme previ al 2009 i poder pujar a l'escenari per estrenar un espectacle nou cada dos o tres anys.