Volei SPiSP i Cèvol protagonitzaran un derbi que veurem per la tele

Segur que no és la primera vegada que Iñaki Bescós es desplaça per l'antiga grada del pavelló cooperativista perquè ell, durant molts anys, va ser jugador local al costat de Vlado Stevovski. Són dècades de moments compartits, especialment a pista, i ara com a rivals a la banqueta.

Mentre que el tècnic del Volei SPISP és enèrgic, el del Cèvol té un to més calmat. Ara bé, els dos són igual de respectats i estimats pel territori esportiu, poc abans de creuar-se competitivament i en directe a TAC12.

Serà el primer Volei SPiSP - Cèvol de Superlliga 2 que es juga a Tarragona des del 2020 SPiSP - Cèvol de Superlliga 2 que es juga a Tarragona des del 2020, ja que el de l'any passat va celebrar-se a Salou per obres. Els dos precedents van caure del cantó local, però el Volei SPiSP vigila davant un Cèvol tant inexpert com motivat.

Uns van vèncer a Castelló, el darrer dia, l els altres van perdre per la mínima al pavelló Sant Jordi contra el Roquetes.El Volei SPiSP - Cèvol Torredembarra l'explicarem a TAC12 des d'uns instants abans de les 20.30 hores de dissabte.