La Part Alta revelarà els secrets dels seus artistes

Els artistes de la Part Alta reobren les portes dels seus espais de creació després de sis anys de l'última edició dels Tallers Oberts.

17 d'ells ensenyaran al públic com és el seu dia a dia a través de tota mena d'activitats que el divendres, dissabte i diumenge convertiran la Part Alta en una festa artística que servirà també per començar a escalfar motors de cara a Santa Tecla.

Les disciplines dels artistes que prenen part dels Tallers Oberts va de la pintura, fins a la música, passant per la fotografia o la literatura.

tALLER PART ALTA SETEMBRE 2022

A més de poder visitar els tallers i prendre part activa en el procés creatiu, els visitants també tindran l'opció d'apuntar-se a activitats itinerants. Un bon exemple és la ruta literària que prepara l'Escola de Lletres de Tarragona o l'itinerari musical del grup Kapedamo.

La iniciativa ha estat comissariada per part dels mateixos artistes de la Part Alta i compta amb el suport dels Serveis Territorials a Tarragona de Cultura, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i el Mèdol Centre d'Arts Contemporànies.