La nova Escola L'Arrabassada obre portes més d'una dècada després

Retrobades, emocions i abraçades minuts abans de començar un curs escolar molt especial a l'Escola l'Arrabassada que suposa acabar amb més d'una dècada de reivindicació i provisionalitat. Entre les famílies, alegria i esperança que les noves instal·lacions suposin un pas endavant en l'escolarització dels alumnes, sobretot per deixar enrere una etapa d'interinitat que s'ha allargat massa en el temps.

I a les nou en punt del matí obertura de portes per als 450 alumnes d'infantil i primària que seran els encarregats d'estrenar les noves instal·lacions. Entre aquests, sobretot ganes de descobrir un nou espai que guanya en metres quadrats d'instal·lacions respecte al que havien viscut fins ara, però, segons remarquen, amb un pati més petit.

I és que en un primer dia tan especial com aquest, tothom volia poder veure de primera mà un nou espai que, tot i això, viurà la seva inauguració oficial el pròxim dia 13.

DARRERES TASQUES PENDENTS

Un primer dia també marcat per coses encara per acabar i tasques de darrera hora. Des de la direcció del centre aposten perquè aquestes es facin de manera col·lectiva entre tota la comunitat educativa.

NOU INSTITUT-ESCOLA

Una nova etapa en què el centre es converteix en Institut-Escola. A l'espera de poder comptar ja amb el projecte de l'edifici que haurà d'acollir les aules de secundària i batxillerat, els alumnes de primer d'ESO començaran les classes dimecres als mòduls que han deixat lliures els alumnes d'infantil i primària.