El programa CaixaProinfància promou colònies urbanes a Camplcar

La Fundació La Caixa impulsa unes colònies urbanes dins del seu programa CaixaProinfància. L'Ayman, l'Ibra i el Zacarias són tres dels participants que els ha tocat preparar un menú complet. Es tracta d'una de les activitats que han proposat ells mateixos en aquest casal jove on hi participen adolescents d'entre 12 i 14 anys i que es desenvolupa sota el paraigua de la Fundació Casal l'Amic dels barris de Ponent.

L'oci educatiu és un dels pilars fonamentals d'aquesta proposta, ja que és una eina per fomentar la igualtat. La iniciativa busca que tots els joves puguin gaudir d'un casal d'estiu.

ddr 2 proinfancia

Des de l'organització impulsen activitats que fomenten el treball en equip. Com un taller culinari on els adolescents preparen les seves millors receptes.

Proinfància és un programa que es du a terme durant tot el curs per donar suport escolar als joves i atén a un centenar de famílies de Ponent i de Sant Salvador. En aquesta franja d'estiu s'ha impulsat aquesta proposta per donar continuïtat al programa.