CBT - CB Salou (68-56)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí mateix. El CBT acaba amb la ratxa del CB Salou, que abandona el lideratge de l'EBA. Tots dos, però, s'asseguren el passi al 'play-off' a manca d'un sol partit. El nou primer classificat és el Castelldefels perquè iguala a la taula amb els dos representants territorials, però disposa de l'average favorable.

Així, ara per ara els salouencs disputarien la final prèvia a la fase d'ascens com a segons i caldria veure quin balanç presenten els altres dos segons de subgrup per saber quin d'ells conserva el factor pista. El CBT, mentrestant, no depén d'ell per anar més enllà de la tercera plaça, que serà suficient com a un dels dos millors tercers de la categoria.

El derbi no ha decebut perquè ha tingut intensitat i emoció de principi a final, no pas per definir el guanyador, ja que els locals han disposat d'un cert marge que ha anat incrementant-se amb el pas dels minuts, sinó perquè els visitants han vist perillar l'avantatge de 18 punts de l'anada: si els de Berni Álvarez haguessin superat aquesta diferència, serien segons.

S'acaba així l'espectacular ratxa del CB Salou, que ha encadenat 13 partits, més d'una volta sencera, sense perdre. Queda un últim cap de setmana en què el CBT passarà per la pista del filial del Saragossa, El Olivar, que s'ha despenjat de la pugna dels de dalt en caure contra el SESE.

Per la seva banda, els de la capital de la Costa Daurada rebran el CB Valls en un altre derbi que narrarem dissabte i en directe a TAC12 (19 hores). La jornada, un altre cop unificada, portarà el Castelldefels a la pista del Martinenc.

Parcials: 20-14, 21-9, 12-20 I 15-13.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219439