Bonavista torna a enllaçar amb l'A-7 i la T-11

Un any i mig després els vehicles han pogut tornar a entrar al barri de Bonavista pel Camí de la Coma. És el final d'unes obres, emmarcades en la urbanització del Pla Parcial 10, llargament reivindicat pels veïns del barri.

CONNEXIÓ AMB QUATRE CARRILS

D'aquesta manera, Bonavista torna a tenir un enllaç directe amb l'A-7 i la T-11. Ho fa, a més, doblant la capacitat d'aquest vial de dos a quatre carrils. Des de l'Ajuntament de Tarragona reconeixen el retard que han tingut les obres, mig any més del previst, i destaquen la millora que suposarà per Bonavista.

DESCONTENT VEÏNAL

Una obertura institucional del nou vial, però, que no ha amagat les desavinences entre veïns i Ajuntament. Des de l'Associació de Veïns de Bonavista acusen el govern de no haver complert amb tots els compromisos adquirits.

LA URBANITZACIÓ DEL PP-10, ENCARA PENDENT

Juntament amb l'accés a Bonavista, aquest dimecres també s'ha obert al trànsit el ramal que connecta amb el barri de Buenos Aires.

La que encara haurà d'esperar unes setmanes és la connexió amb l'Anella Mediterrània i el barri de Camp Clar. Així serà quan s'obri a la circulació la nova avinguda Josep Maria Recasens, que travessarà els terrenys que ha d'ocupar en un futur el centre comercial projectat per l'empresa Ten Brinke.