El seguici tornarà al carrer per Santa Tecla

El seguici popular de Tarragona tornarà als carrers per Santa Tecla. Ho farà els dies 19, 22 i 23 a una plaça de la Font limitada a 800 assistents. Les tandes de lluïment del seguici es podran seguir en directe per TAC12. La festa d’enguany també suposarà el retorn dels Balls Parlats del 18 al 23 de setembre, que se celebraran a la plaça de la Pagesia.

Els actes populars seran gratuïts i les invitacions es podran reservar al web de l’Ajuntament a partir del dia 10. Un dels altres clàssics que torna en escena serà la representació del Retaule el dia 20.

bhalls

CONCERTS

El Camp de Mart serà un dels punts neuràlgics de Santa Tecla. L’auditori acollirà grups com els valencians Zoo, Roba Estesa o Tremenda Jauria. Les entrades es podran comprar a partir de dimarts vinent. Pel Camp de Mart hi passarà la Banda Unió Musical, la Xaranga Tocabemolls o l’Entradeta dels Músics.

ACTUACIONS CASTELLERES

Pel que fa als castells, l’Ajuntament i les colles del municipi estan treballant per poder oferir alguna actuació el dia 23. Per al primer diumenge de festes es programaran actes simbòlics amb les colles convidades i no es descarta, de moment, que es puguin fer els pilars caminants del dia de la Mercè.

CASTELLS2

Els 700 anys de l’arribada a la ciutat de la relíquia del braç de Santa Tecla tindrà un paper important. En aquest sentit, es programaran passis documentals, xerrades, intervencions artístiques o visites guiades relacionades amb la temàtica.