Nou servei per defensar els drets laborals

Que els treballadors o petits empresaris i emprenedors puguin tenir un espai on adreçar els seus dubtes o les seves reclamacions en matèria de drets laborals. Aquest és l'objectiu del nou servei que posa en marxa Tarragona Impulsa, sota el nom d'Oficina del Treball Digne i l'Ocupació de Qualitat. Una iniciativa recollida en el Pla de Reactivació Socioeconòmica presentat fa algunes setmanes pel consistori, i que vol incidir en els aspectes socials derivats de la pandèmia.

D'aquesta manera, s'hi podran adreçar de forma gratuïta tant treballadors assalariats com autònoms que vulguin denunciar males praxis per part de les seves empreses com petits empresaris o emprenedors que mostrin dubtes a l'hora de formular contractacions.

Un programa que no vol competir amb els serveis que ja presten els sindicats, sinó ser-ne complementari. L'assistència es durà a terme amb la col·laboració de dues lletrades laboralistes i es farà de forma telemàtica de dilluns a divendres i presencialment els divendres a les oficines de Tarragona Impulsa.