×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Nàstic - Espanyol B amb 1.000 aficionats a la grada

1.000 persones podran acudir al Nàstic-Espanyol B al Nou Estadi. El sorteig dut a terme pel club grana dicta que seran els abonats amb números entre el 1.012 i el 1.862 els qui reactivaran el pes de l'afició un any després del tancament per la pandèmia. Les 150 entrades restants es destinaran equitativament a abonats amb més de 50 anys d'antiguitat, a penyes i a patrocinadors.

Tots ells i elles són els escollits pel Nàstic, que compta amb una massa social de 5.821 persones. Els interessats podran recollir la seva entrada a les oficines de la Budellera o a la botiga-museu de l'avinguda Catalunya fins al divendres. Qui no pugui desplaçar-se per restriccions de mobilitat haurà de completar la gestió per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Els tiquets no retirats estaran disponibles des de divendres i fins diumenge a partir del soci amb número 1.863.

El Nàstic mantindrà els protocols de seguretat establerts per les administracions i les federacions esportives, i avisa que el seient assignat no es correspondrà amb l'adquirit a principis de temporada: és l'única manera de reobrir la grada i respectar una normativa que permet tan sols l'ús del 50% dels recintes a l'aire lliure amb un màxim de 1.000 espectadors. 

El percentatge d'ocupació serà del 30% en equipaments sota sostre, com per exemple el pavelló Sant Jordi de Torredembarra, el Serrallo i el pavelló de Sant Pere i Sant Pau, que jugaran com a locals també aquest mateix cap de setmana. És a dir que part de la massa social de Cèvol Torredembarra, CBT i Volei SPISP reapareixerà des del dissabte.