×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El parc de patinets elèctrics de lloguer a Tarragona s'amplia fins als 1.500

Ja són tres les empreses de lloguer de patinets elèctrics que operen a la ciutat de Tarragona. Avui s’incorporen els vehicles de l’empresa Spin. En total hi haurà uns 1.500 patinets elèctrics per utilitzar aparcats en diferents punts de la ciutat.

Durant aquesta setmana es desplegaran fins a 500 patinets elèctrics en diferents punts de la ciutat de Tarragona. La companyia Spin és la tercera empresa de lloguer de patinets elèctrics que opera a la ciutat i com la resta ha habilitat x aparcaments. Des de l’Ajuntament han recordat que treballen per la mobilitat sostenible.

La companyia ha apostat per uns patinets que incorporen bateries intercanviables i doble fre i furgonetes elèctriques per transportar els vehicles. Una aposta a escala tecnològica important on remarquen que aquesta micromobilitat pot ajudar a la mobilitat urbana.

Per poder-los utilitzar cal descarregar-se una aplicació. Aposten per tarifes competitives. I és que el primer mes els viatges d’una hora costaran 99 cèntims i deu euros els set dies de la setmana.

D’altra banda, la companyia ha col·laborat amb la borsa de treball del consistori per contractar deu persones locals per les gestions de l’empresa a la ciutat i preveu organitzar la primera escola d’educació viària per a patinets, és a dir, ensenyar a conduir els patinets de manera correcta.