Toc de queda incompatible amb l'esport amateur

El Volei SPiSP és un dels molts equips que ha d'acabar les sessions abans de les 21 hores per respectar les restriccions. Diversos jugadors no podran exercitar-se o arribaran tard als entrenaments.

Són les 19 hores i Vlado Stevovski dona un cop d'ull al rellotge, impacient, i a l'espera de la incorporació de diversos efectius amb obligacions acadèmiques. La mitjana d'edat de la plantilla cooperativista frega els 20 anys i molts d'ells alternen la vida esportiva amb la universitària. Avançar el treball al pavelló de Sant Pere i Sant Pau genera incompatibilitats insalvables per a l'equip de voleibol, candidat a l'ascens a Superlliga.

volei27

Els equipaments esportius presenten agendes atapeïdes d'entrenaments de totes les categories i edats; normalment, els conjunts sènior són els qui s'exerciten més tard. En el cas del Volei SPiSP, el segon equip per exemple, podia acabar una sessió gairebé més enllà de les 22 hores.

Doble afectació per al Volei SPiSP, ja que haurà de modificar també l'horari de celebració de partits, habitualment a les 20 hores. L'entitat demanarà que el duel d'aquest dissabte contra el València arrenqui a les 18 hores.