El Festival Psicurt s'apropa a la ciutadania a través de TAC12

El Festival Psicurt i TAC12 uneixen sinergies i, per primera vegada, la Televisió Pública del Camp de Tarragona durà a terme una programació especial durant els dies del certamen. El divendres 9 d’octubre a partir de les 22.30 hores s’emetran alguns dels curtmetratges. El dissabte 10 d’octubre a les 12 hores  els documentals i aquell mateix dia a les 23 hores es passaran nou curtmetratges. D’aquesta manera es vol arribar el màxim de públic possible. Uns espectadors que poden premiar un film a través del seu vot. Per aquesta cinquena edició s’han presentat més de 300 curtmetratges, 46 dels quals han estat seleccionats pel concurs.  

Un any més també s’aposta pel vessant educatiu a través de dos guardons destinats a curtmetratges creats per a joves. Per a l’Ajuntament de Tarragona la tasca del Psicurt és fonamental per trencar estigmes sobre la salut mental.

La inauguració del festival serà el 8 d’octubre amb la projecció de ‘Litus’. La cita s’allargarà fins a l’11 d’aquell mateix mes. Aquest any com a novetat també es faran projeccions a Reus.