L'ascendit TGN Bàsquet arrenca el repte de la permanència a Copa Catalunya


Les liles ja entrenen al Sagrat Cor amb la meta d'arribar en condicions a mitjan octubre, data d'inici d'una Lliga amb importants canvis estructurals.

Punt final al curt estiu del TGN Bàsquet, que ja va completar anteriorment un seguit de jornades de feina gairebé individualitzades. El contacte durant les sessions encara s'ha de limitar arran de la pandèmia però no evitarà que la plantilla es familiaritzi amb la pilota en la prèvia de la tornada a la màxima divisió del bàsquet català.

ok neila

La Copa es dividirà en dos grups de deu per encabir els no descendits i els acabats de pujar. Els dos primers de cada branca optaran a l'ascens a LF-2 i la resta, 16, jugaran la fase per la permanència sense arrossegar puntuació prèvia. Això podria treure transcendència als primers mesos. La coincidència, però, amb CB Valls i Ploms Salle afegirà atractiu al calendari.

Helena Cortiella i Carla Díaz són els dos únics fitxatges a l'espera de l'arribada d'un reforç comunitari. La Copa Catalunya començarà el 17 d'octubre amb derbi contra el CB Valls.