El territori mobilitza un centenar d'autocars per la manifestació d'aquest dissabte

Les entitats sobiranistes es mobilitzaran aquest dissabte de la mateixa manera que ho van fer en les passades diades de l'11 de setembre per a la manifestació per a demanar la llibertat dels presos polítics a Barcelona. Un centenar d'autocars sortiran des dels Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà

Amb la intenció de repetir les imatges sorgides de les grans mobilitzacions de les passades diades de l'11 de setembre, aquest cop per demanar l'alliberament dels presos polítics i la derogació de l’aplicació de l'article 155. És per això que des de les diferents agrupacions de l'ANC del territori han mobilitzat grans quantitats d'autocars amb destí a la capital catalana aquest dissabte a la tarda.

La delegació més nombrosa sortirà a migdia de la ciutat de Tarragona amb un vintena d'autobusos i amb més de 1.2000 persones apuntades. Una xifra que diuen podria haver estat superior si existís una major disponibilitat d'autocars. Uns combois que també organitzaran diverses entitats com la Colla Jove, que desplaçarà tres autocars més a la manifestació. des de l'ANC fan una crida a la mobilització després de les darreres decisions de la justícia espanyol i també a contribuir amb la caixa de solidaritat destinada a pagar les fiances imposades als encausats.

Unes xifres de mobilització que es repeteixen en altres punts del territori com la comarca de l'Alt camp, des d'on sortiran una trentena d'autocars des de diferents punts. També des del Baix Gaià, amb Torredembarra i Altafulla com a punts principals de sortida amb una vintena d'autocars. Des de la Conca de Barberà, unes 500 persones es desplaçaran en una desena d'autocars.