Rodri: "Hem de jugar com el dia del Barça B"

Uche apunta a parella de ball de Manu Barreiro contra l'Oviedo aquest diumenge (16 hores), i Tejera al doble pivot per acompanyar Jon Gaztañaga. Tot i que Rodri no vol descartar altres opcions que passen per mantenir Maikel Mesa com a segon punta i Zahibo al mig del camp. En qualsevol cas, guanyar allunyaria per primer cop el descens.

És el primer cop que l'entrenador del Nàstic compta amb gairebé tots els indiscutibles a excepció de Kakabadze i Dimitrievski, convocats per les seves seleccions. La tornada d'Uche i de Tejera multiplica el ventall d'opcions. Tots dos es perfilen com a titulars davant l'Oviedo, però la fórmula Maikel Mesa, amb llibertat per darrere de Manu Barreiro, va funcionar bé a Pucela. Veurem quina és la decisió que pren el cos tècnic, que possiblement apostarà per Tejera a la medul·lar, diversificant així el joc ofensiu. Tres punts per damunt del descens, Rodri parla amb Viqueira perquè és hora de deixar de patir a la taula.

Davant hi haurà l'Oviedo de Mossa i Rocha, 2 punts per sobre del Nàstic i que encara no ha guanyat com a visitant. Sigui quin sigui el plantejament dels asturians, amb 5 defenses la jornada anterior, Rodri vol la possessió del partit. El Nàstic-Oviedo es jugarà diumenge a partir de les 4 de la tarda. Dongou i Stephane Emaná també estan a disposició del tècnic, mentre que el porter Barragán debutarà com a titular al Nou Estadi. L'absència de Kakabadze al lateral dret l'ocuparà, probablement, Suzuki.