El Salou FS, de camí cap a la salvació a la Segona B

Els salouencs s'acostaran  a la permanència si guanyen a la pista del Bellsport L'Hospitalet. De menys a més, els de Marcos Angulo gaudeixen del millor moment de la temporada amb bon joc i resultats espectaculars.

El 8 a 3 de diumenge al Pavelló Salou Centre va demostrar de nou que és molt millor marcar molt i rebre bastant que no pas tancar-se al darrere i esperar que un detall resolgui els partits. El Salou Futbol Sala ha canviat de cara i, amb pilars de la casa, camina ferm enmig d'un projecte a llarg termini. És el millor club de l'especialitat a la demarcació, ocupa la novena plaça i disposa de quatre punts sobre el primer rival que baixaria a la Tercera Divisió. Amb experiència al primer nivell internacional, la mà de Marcos Angulo ja es deixa notar.

La participació de jugadors del juvenil als entrenaments i fins i tot als partits és contínua, i Angulo argumenta que aquest és simplement un curs d'adaptació. Ara bé, el planter és tan primordial que, malgrat patir un parell de baixes, l'entrenador no ha volgut fitxar ningú de fora.

El Bellsport L'Hospitalet-Salou es disputarà dissabte a les sis de la tarda.