Salou creix com a destí turístic

Si la temporada passada ja es va aconseguir recuperar xifres prepandèmiques, enguany, les dades turístiques de Salou encara han millorat més. Amb 2 milions 187 mil visitants, la capital de la Costa Daurada ha tancat un any en què el nombre de visites s’ha incrementat en un 5,7% respecte al curs passat. També ho ha fet el volum de pernoctacions, que són un 6,6% superior, amb gairebé vuit milions. Més enllà de les xifres absolutes, el consistori salouenc posa en valor el repartiment temporal dels visitants. El creixement del turisme s’ha notat especialment en els mesos considerats de fora de temporada, amb apostes per allargar-la com el Salouween.

ES RECUPERA EL MERCAT BRITÀNIC

De les dades que ha presentat el Patronat de Turisme de Salou també en destaca la recuperació del mercat britànic, que engloba el 18% dels turistes i creix en un 9% respecte al curs passat. El principal volum de turistes, però, amb un 45% és domèstic, mentre els mercats propers, com el francès, es mantenen. El Patronat de Turisme està atent però, a la recerca de nous mercats potencials.

L’Ajuntament de Salou també fixa la Comunitat de Madrid com a mercat estratègic on incidir per atraure turisme de proximitat. D’altra banda, també manté l’aposta pel mercat asiàtic per atraure un turista de llarg recorregut que també comporta estades més llargues.