Salou reforça la seguretat al mercat després de diversos robatoris

 

El mercat municipal de Salou i els paradistes que hi treballen han estat víctimes, en els darrers mesos, de tres robatoris. L’últim va passar la matinada del 4 al 5 de gener. Segons el relat dels paradistes i les hipòtesis policials, els lladres haurien accedit a dins del mercat escalant la façana del passatge de Brumar i escolant-se pel sistema de ventilació. Tot seguit, van fer un forat al sostre per accedir a les parades.

Cada negoci afectat estima unes pèrdues que superen el miler d’euros, sumant els diners sostrets i també productes d'alt cost com ara caixes de peix o potes de pernils. A ulls dels comerciants, costa d’entendre que aquest sigui ja el tercer robatori, i lamenten la poca seguretat de l’edifici.

REFORÇ DE LA SEGURETAT

En aquest sentit, el consistori ja ha posat fil a l’agulla per accelerar les actuacions, diuen, ja previstes, a fi d'incrementar la seguretat d'aquest i d'altres equipaments municipals. Entre les mesures que ja s’han pres al mercat, hi ha la instal·lació d'una nova central d’alarmes i nous detectors d’intrusió.

LES CONSEQÜÈNCIES

Des de l’Ajuntament, confien en la investigació policial per identificar i detenir els responsables del robatori. Els paradistes, per la seva banda, demanen mesures més contundents per evitar la reincidència.