Màquines i operaris s'apoderen de l'avinguda de Carles Buïgas

L'avinguda de Carles Buïgas de Salou ja poc té a veure amb la que era fa tan sols unes setmanes. Les màquines treballen intensament des de l'inici d'aquest novembre i les obres avancen a bon ritme. Ja no queda asfalt en més de la meitat de la via, que està del tot aixecada en el tram comprès entre els carrers de Murillo i del Priorat.

Una comitiva municipal, encapçalada per l'alcalde Pere Granados, a més dels arquitectes responsables, han visitat les obres aquest dimarts al matí. Uns treballs que han de durar aproximadament un any o un any i mig, arribant a la temporada turística del 2025 amb la reforma enllestida. Abans, però, aquest estiu les obres disminuiran la intensitat a causa de la condició de Salou com a municipi turístic.

900 METRES PER CAMINAR

Amb tot, les actuals obres donaran continuïtat al primer tram de Carles Buïgas, reformat fa uns anys per donar pas als vianants. Serà el mateix que passarà d'aquí a uns mesos al tros d'avinguda corresponent a la segona fase del projecte, de 415 metres de llargada. Així, un cop acabades aquestes obres, ja es podrà caminar al llarg dels quasi 900 metres d'avinguda.

Tot plegat costarà 4 milions i mig d'euros, bona part dels quals, 3 milions, es finançaran amb fons europeus.