Victòria suada de l'OCA Global Salou per mirar cap amunt

Va tocar suar fins al darrer segon per segellar el quart triomf de la temporada, però l'OCA Global Salou se'n va sortir. El 86-82 contra L'Horta Godella situa els de Jesús Muñiz, que viuen un bon moment de forma, amb més victòries que derrotes. El balanç de 4-3 els situa en la zona noble de la classificació i cada cop més allunyats de la part baixa de la taula.

El triomf del Salou es va començar a gestar des de l'inici. El cert és que els de la capital de la Costa Daurada van ser millors en els tres primers quarts. En el primer període, els de blau ja es van escapar cinc punts per sobre. Per arribar al descans, l'Horta va retallar distàncies, però molt lleugerament. Amb tot, tots dos equips marxaven a vestidors amb un 45-42 favorable al Salou.

PATINT FINS AL FINAL

Els locals tornaven a la pista després del descans decidits a tancar el partit. Un gran tercer quart, amb un +7, feia que els salouencs es plantessin al darrer quart nou punts per sobre. Ara bé, la victòria, per molt que ho semblés, no estava del tot lligada. Els visitants van aconseguir quallar un notable darrer període de 18-24 que els va fer atansar-se en el marcador. No va ser suficient, però, perquè el Salou va poder gestionar la renda en els instants finals.

MAYO, MVP UNA VEGADA MÉS

Amb tot, l'MVP blau va ser, una jornada més, Isaac Mayo. El base barceloní va tornar a ser el millor en un duel en què va clavar un doble doble amb 23 punts i 10 rebots i un 33 de valoració. Aquesta vegada, va compartir l'honor de ser el màxim anotador del partit amb Oliver Bieshaar, també amb 23 punts. Sota la cistella va destacar CJ Barksdale, amb 17.

En la pròxima jornada, l'OCA Global Salou viatjarà a les Illes Balears. Allà jugarà a la pista del Palma, qui té un balanç un pèl pitjor que els salouencs, de tres victòries i quatre derrotes.