Els campions d'Espanya de Ral·lis es coronen a Salou

 

Tot i haver caigut del mundial World Rally Car, la Costa Daurada ha tornat a vibrar amb el Ral·li RACC. La 58a edició de la competició catalana, amb la setena prova del Campionat d'Espanya com a gran al·licient, ha tingut com a guanyador el pilot Pere López i el copilot Borja Rozada, de Hyundai. La parella és, precisament, la vigent campiona estatal, i aquesta ha estat la primera participació al certamen espanyol.

El passeig de Jaume I de Salou va acollir dissabte al vespre la cerimònia de clausura del Ral·li RACC Catalunya Costa Daurada, amb l'atractiu de l'entrega de premis. Una gran festa per cloure una prova amb nou trams superespecials per les carreteres de la costa tarragonina i amb Salou com a epicentre. Tot plegat enguany amb la terra com a única protagonista, novetat d'enguany.

L'ANY VINENT, SENSE MUNDIAL

Un ral·li que enguany, malauradament, no ha estat mundialista. I tampoc ho serà l'any vinent, perquè el Wolrd Rally Car tampoc tornarà a casa nostra malgrat l'esforç fet. En aquest sentit, l'alcalde salouenc, Pere Granados, fa una crida a les altes administracions per recuperar la prova. Sigui d'àmbit mundial o estatal, l'any vinent la Costa Daurada inaugurarà la tardor fent olor de benzina.