CB Salou i L'Hospitalet es juguen la vida en un duel directe

Guanyar o guanyar; aquest és l'objectiu i l'opció més realista per al Club Bàsquet Salou si vol evitar el descens directe en la darrera jornada a la LEB Plata. Els de Jesús Muñiz s'enfronten aquest cap de setmana a L'Hospitalet, un duel directíssim amb conseqüències fatals: si perd, té molts números de baixar a Lliga EBA. Tot i així, encara pot perdre i esperar a una derrota de l'Alginet. Així també continuaria tenint opcions de salvar-se jugant el play-out.

Mentrestant, L'Hospitalet jugarà el play-out si guanya al Salou; també si perd i l'Alginet també ho fa; de fet, als valencians només els val la victòria per salvar-se. Múltiples combinacions en un final de lliga regular frenètic a la part baixa. La passada jornada va ser dantesca per a un Salou que va veure com la derrota a casa contra el Palma, sumada al triomf de l'Alginet, el situava a la zona de descens directe.

I és que les coses estan molt apretades. L'Hospitalet, Alginet i Salou presenten el mateix balanç: 7 victòries i 18 derrotes. El play-out, doncs, és l'única opció per al Salou de salvar la categoria en l'any de la seva estrena. Tot el que no sigui guanyar a la pista de L'Hospitalet és sinònim de complicar-se la vida.

La desfeta salouenca la setmana passada contra el Palma es va complicar amb la victòria de l'Alginet, rival directe. La clau residirà en haver-se recuperat mentalment: qui afronti millor el repte entre L'Hospitalet i Salou serà qui no abandona encara LEB Plata. Ja només queda el play-out; el Club Bàsquet Salou mirarà de certificar-lo aquest dissabte a les vuit del vespre, en una 26a jornada amb horari unificat.