CB Salou - Palma (74-90)

El CB Salou haurà d'esperar a l'última jornada per assegurar-se la plaça de playout i evitar el descens directe a Lliga EBA. La derrota per 74-90 davant el Palma deixa al conjunt de Jesús Muñiz en una situació molt compromesa, tot i que encara depèn d'ell mateix.

El partit davant el conjunt balear era una final, però els salouencs van cometre els mateixos errors que durant pràcticament tota la temporada. Al primer període, poc encert ofensiu, 0 de 7 des de la línia de 3, i moltes facilitats defensives per començar per darrere al marcador amb un 14 a 20. La reacció va arribar al segon quart gràcies a quatre triples seguits d'un gran Justinas Olechnavicius. Després de remuntar, i amb 30-24 el Salou, no va saber aprofitar el seu moment. Al descans, 37-37 i tot obert. Els símptomes de millora no van continuar en un tercer quart fatídic i decisiu amb un 11 a 29. El Palma va jugar gairebé a plaer davant un Salou erràtic amb atac i apàtic amb defensa. El 26-24 de l'últim període només va servir per què 'Ole', millor del partit amb 33 punts, ampliés les seves estadístiques personals.

Per a més inri, l'Alginet, rival dels salouencs a la part baixa, va guanyar 92-85 al Mollet. Un resultat que situa de nou als de Muñiz en posició de descens directe. A l'última jornada, última oportunitat amb un Hospitalet – Salou, qui perdi, baixarà directament a Lliga EBA.