Se suspèn el debut del CB Salou per les baixes

Desenllaç inesperat per al que havia de ser el primer cap de setmana esportiu amb el CB Salou com a representant de la LEB Plata. Encara no arrenca la fase regular, però sí que ho fa la Lliga Catalana amb la ronda prèvia a la 'Final Four' entre dos dels ascendits provinents de l'EBA, els de Jesús Muñiz i L'Hospitalet.

Però la salut no acompanya, ja que la meitat de la plantilla està inoperativa; això significa que cinc jugadors són baixa per lesió i que se sumen a l'absència ja coneguda de Ronnie Gombe, que encara no té la documentació pertinent per accedir al país: sis no disponibles i tan sols sis efectius en funcionament.

Si hi ha un tret que caracteritza el CB Salou és que sap assumir amb 'fair play' l'atzar a la infermeria. Ara bé, aquest cop és inviable afrontar un duel d'aquest nivell sense el perill elevat de, literalment, no ser competitius. Les gestionats de l'entitat amb el club rival i amb la Federació Catalana han estat fructíferes i la ronda prevista a doble partit se simplificarà celebrant-se tan sols la tornada a L'Hospitalet, el diumenge 25 de setembre.

Serà, si no hi ha cap altre entrebanc, l'estrena històrica salouenca a tornejos de nivell LEB Plata i contra un l'Hospitalet que, tot i acabar de pujar també, acumula experiència a la categoria. Va ser justament el botxí del CBT en el 'play-off' previ a la fase d'ascens del curs anterior.

Qui guanyi la setmana que ve, accedirà a una fase definitiva on ja esperen els altres tres catalans de la Plata, el Prat, el Cornellà i el Mollet, organitzador d'una cita que es desenvoluparà entre l'1 i el 2 d'octubre.