Un dels partits més exigents del calendari del Salou FS

El Salou FS és segon de la Tercera Divisió i rep justament el tercer, el Rubí. El patiment de la setmana anterior demostra que cada parada serà difícil a la recerca de l'ascens. El líder, el Penya Esplugues, se situa quatre punts per sobre, però acumula un partit més que un Salou FS que va guanyar per la mínima la jornada anterior davant el Molins, conjunt de la part baixa.

No imposar-se amb comoditat a un rival, sobre el paper, inferior pot ser un estímul de cara al següent compromís: aquí ningú regalarà absolutament res i queden vuit duels.

Són ja cinc victòries consecutives i sense tenir en compte que els de la capital de la Costa Daurada també avancen en la Copa Catalunya. Però només puja a Segona B qui acabi com a campió. El Rubí és un dels tres únics participants del torneig que ha esgarrapat alguna cosa de profit contra el Salou FS, ja que l'anada va acabar 4-4.

El Salou FS - Rubí es disputarà aquest diumenge a les 12.30 hores. Poc probable que Penya Espluguis falli un dia abans com a local i davant el Comtat d'Urgell, quart per sota.