Salou habilita el tram del Camí de Ronda a Cala Font

4 milions d’euros. És la quantitat que l’Ajuntament de Salou reclama al govern central per finalitzar la rehabilitació del Camí de Ronda que recorre pel seu litoral. Des de l’any 2000, quan es va impulsar el projecte, ja s’ha recuperat més del 90% del tram total i ara faltarà intervenir 6 quilòmetres d’aquest GR.

Actualment les obres de rehabilitació s’estan duent a terme a la Cala Font, a Cap Salou. Entre altres actuacions, s’instal·larà una barana de fusta i ja s’ha pavimentat el traçat del camí.

camironda1

Aprofitant l’ocasió, des de l’Ajuntament també s’ha encarregat un estudi geològic de la zona a fi de posar-ho en valor entre els visitants. També s’ha replantat fauna autòctona de l’indret. Com aquest exemplar de llentiscla o aquest altre de sabina. I, és que, amb aquest nou atractiu, la ciutat vol apostar per un turisme més sostenible.

camironda2

El consistori ha anunciat ja la creació d’una oficina de recerca i innovació del producte turístic des de la qual es treballarà per impulsar un model turístic que aposti pel patrimoni natural, cultural i, sobretot, respectuós amb l’entorn.