Notícies 12. 23/07/2019

Inspecció de Treball veu frau en les beques de col·laboració que la Universitat Rovira i Virgili té entre els seus estudiants, asseguren que amaguen contractes de treball encoberts. La Universitat, que ja va suspendre aquestes pràctiques, diu que ajuden a millorar la formació dels estudiants en diverses competències.
Setmana rècord de creueristes al Port de Tarragona. Fins aquest diumenge arribaran a la ciutat més de 7.300 turistes que faran escala d’un dia a Tarragona. Una xifra mai assolida i que es traduirà en un augment de les excursions a la ciutat i també en altres indrets del Camp de Tarragona. Aquesta arribada ajudarà assolir la xifra esperada de 110 mil creueristes durant aquesta temporada.
L'Ajuntament i l'organització de l'Acampada Jove treballen perquè el festival es quedi a Montblanc quatre anys més. Aquesta edició ha estat l’última que estava prevista a la capital de la Conca de Barberà per conveni. Ara mateix l’organització estudia totes les possibilitats, aquest festival fa 11 anys que se celebra a Montblanc.
El retorn de Quim Manresa a la banqueta del Futbol Sala Salou ja és una realitat. Tres anys després del seu adèu torna a casa seva amb les piles carregades i amb molta il·lusió. El primer gran repte que té per endavant serà la semifinal de la Copa Catalunya. L’equip tornarà els entrenaments el 12 d’agost. 

Programes més recents a TAC12