Notícies 12. 24/07/2019

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona vol conèixer el pes del sector turístic al territori. Per aquest motiu ha impulsat el primer estudi sectorial en tots els àmbits a la demarcació. El projecte s’ha presentat aquest dimecres i tindrà una durada de 3 anys.
El Departament d’Ensenyament inicia les obres de renovació i millora de l’escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí. En total s’invertiran 230 mil euros per arreglar en gran part les esquerdes que han aparegut a l’edifici a causa de les argiles expansives que afecten el municipi. Ensenyament, aquest estiu, també ha retirat un dels dos barracons que hi havia a l’Escola de la Floresta.
La demarcació de Tarragona per sobre de la mitjana catalana en persones que necessiten ajuda per superar alguna addició. En aquest informatiu coneixerem el projecte Home, que l’any passat va atendre a més de 200 persones i enguany podria superar aquesta xifra. El seu objectiu és superar les addiccions a través d’un intercanvi d’experiències.
Montblanc acollirà el 30 i 31 d’agost la quarta edició del festival Essències. Seran dues nits de música en directe, vins i gastronomia del territori. Entre els artistes destacats hi actuaran Gerard Quintana, Quimi Portet o The Sey Sisters.

Programes més recents a TAC12