Notícies 12. Edició vespre. 03/05/2024

L'Arquebisbe de Tarragona entra en campanya i qüestiona el projecte de Hard Rock. Creu que s'han de crear llocs de treball més ètics i es mostra sorprès que les eleccions s'hagin hagut d'avançar perquè no s'han pogut aprovar els pressupostos amb Hard Rock com a principal escull.

L'ajuntament de Tarragona està fart dels propietaris de Ca l'Ardiaca, al Pla de la Seu. No han assumit els treballs d'emergència que el consistori està realitzant a l'edifici després que caigués part de la teulada. Els demanen que siguin responsables.

L'Estat adjudica les obres que han de millorar la connexió de l'autovia A-27 amb la nacional 240. Bàsicament s'adequarà la rotonda que hi ha a l'alçada de Lilla on ara acaba l'autovia i enllaça amb la nacional. L'import supera els 5 milions d'euros.

Anirem fins a Altafulla per veure com alumnes de l'Escola La Portalada dissenyen la plaça que hi ha a les portes del centre. S'ha obert un procés participatiu per saber com ha de ser i ells també hi han volgut dir la seva.

I en esports, el Nàstic no es pot permetre una nova ensopegada en la visita demà al camp del Sabadell. Un equip necessitat que està en zona de descens i que igual que els grana arriba a l'enfrontament després d'una dolorosa derrota.

 

Programes més recents a TAC12