Notícies 12. Edició migdia. 14/03/2024

Indignació entre el personals penitenciari després de l'assassinat ahir d'una cuinera de la presó de Mas d'Enric. L'agressor complia complia condemna per haver matat a ganivetades una prostituta l'any 2016 a Valls.

S'arxiva la denúncia que van presentar els afectats per l'accident en una atracció de PortAventura. Segons l'escrit judicial, no hi ha incidis de delicte. L'advocat dels afectats ja ha presentat recurs. Encara hi ha una persona ingressada.

La torre de Mas Cusidó de Tarragona entra a la llista vermella de patrimoni en mal estat. Està situada a tocar del golf del Catllar i data de mitjns del segle 16 quan la Costa Daurada patia els atacs dels pirates.

El Festival Tarragona Sona Flamenc se celebrarà enguany a l'octubre i no al març. Hi ha canvi de dates i de direcció artística que recaurà sobre el bailaor tarragoní Jesús Blanco amb l'objectiu que el certamen es faci un espai en el circuit estatal.

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau presenta candidatura per ser la seu de la promoció d'ascens a Superlliga. Els cooperativistes volen jugar a casa. Aconseguir-ho no serà fàcil perquè els altres equips també la volen acollir.

 

 

Programes més recents a TAC12