Notícies 12. Edició migdia. 6/11/2023

Gairebé 9 de cada 10 socialistes avalen l'amnistia. És el resultat de la consulta que ha realitzat el partit aquest dissabte que dona llum verda als acords per la investidura amb Sumar i Esquerra i les negociacions amb Junts. A Tarragona, el Sí ha rebut el 85% dels suports. Per la seva banda, la militància d'Esquerra també ha avalat l'acord.

Comencen les obres per rehabilitar l'edifici dels Jutjat de Pau de Montblanc que costaran més d'un milió d'euros. S'habilitaran dues planes per a despatxos tot i que encara s'estudia quins serveis s'hi ubicaran.

Salou encetarà aquest divendres una nova edició de les jornades gastronòmiques del calamar, en una iniciativa culinària que busca atraure turistes fora de la temporada d'estiu. Hi participaran 14 restaurants fins al 26 de novembre.

Altafulla viu els primers actes de festa major lluint elements festius i estrenant la baixada del gat, un acte que s'inspira en la baixa de l'àliga de Tarragona. Estarem a alguns dels principals actes de la festa major de Sant Martí.

Nova derrota del Nàstic de Tarragona a Tajonar, per la mínima, i que allarga la mala ratxa dels granes, que completen una setmana negra amb dues derrotes i l'eliminació de la Copa del Rei.

 

 

Programes més recents a TAC12