Notícies 12. Edició vespre. 3/11/2023

Preocupació a Altafulla pel nou temporal de mar que podria arribar aquest cap de setmana. Avui s'ha hagut d'aixecar més passeig per reomplir-lo amb roques davant del risc d'esfondrament. Part del passeig està tancat.

La Fiscalia demana 11 anys de presó per als tres màxims directius d'IQOXE en el moment de l'explosió al gener del 2020 i que va canusar tres víctimes mortals. Segons la fiscalia, la companyia va prioritzar la producció per sobre de la seguretat.

L'octubre deixa a Tarragona 700 aturats més. La destrucció de llocs de treball, sobretot al sector serveis, fa pujar un 2% el nombre de persones que busquen feina que se situa ara en 40.000 a les comarques tarragonines. Per contra, l'atur baixa al conjunt de Catalunya i de l'Estat.

Sabrem en què consisteix el nou pla d'ocupació que ha posat en marxa Vila-seca i que dona feina a una vintena de persones. Avui, per ells, ha estat el primer dia de feina.

En esports, el Nàstic vol trencar la mala ratxa de  cinc partits sense guanyar contra el filial de l'Osasuna, que tampoc passar per un bon moment. El tècnic no podrà comptar amb David Concha per sanció. Marc Álvarez serà baixa de llarga durada. Avui s'ha sabut que té un trencament al menisc i que s'haurà d'operar.

Ens referim a la Caminada Solidària que organitza la Fundació La Muntanyeta, que treballa amb persones amb paràlisi cerebral. Ens acompanyarà Francesc Tarragona, president de l’entitat. Amb ell abordarem tots els detalls de la cita, que serà el 12 de novembre, però li preguntarem també per les obres de la futura seu que obrirà portes al barri de Bonavista.

Programes més recents a TAC12